Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Felújítás a téli szezonban? Érdemes a nyílászáróval kezdeni!

Felújítás a téli szezonban? Érdemes a nyílászáróval kezdeni!

Sok írásunkban beszélünk arról, hogy milyen energiahatékonysági, esztétikai szempontok szólnak a nyílászárók modernizálása, javítása, cseréje mellett. A karbantartás és szerviz sem utolsó szempont, ugyanakkor, ahol már elavult ajtók, ablakok vannak használatban, ott mindenképp a csere a legjobb megoldás.

Ez sokszor macerás munkának tűnhet, azonban most összefoglaljuk, hogy szakértő segítséggel, és egy kis tervezéssel, hogyan lehet mégis gyerekjáték egy ilyen komoly felújítási munka. A későbbiekben pedig hosszú éveken át élvezhetjük ennek előnyeit: a szép, divatos, modern nyílászárókat, a remek szigetelést és optimális szellőztetést, a pára-és penészmentes ablaknyílásokat, száraz falakat, friss levegőt… és még hosszasan sorolhatnánk.

Mikor, ha nem most?

Legtöbbször ősszel és télen szembesülünk azzal, hogy otthonunk nyílászárói cserére szorulnak. Nyáron még nem tűnt fel a besüvítő hideg, a magas fűtési költség és a hideg ablakfelület, de amint beköszönt az ősz és megérkezik az első hidegebb nap a bőrünkön is érezzük a változást.

Ekkor kétségbe esünk, hogy jövő tavaszig várni kell a cserével, felújítással.

Azt gondoljuk, hogy ez minden esetben hosszadalmas, nagy felfordulással, mindenhol hideggel beáramló folyamat és inkább bele sem vágunk.  Vagy csak azt gondoljuk, hogy télen nem kivitelezhetők a munkálatok és egyébként is sokáig van tárva-nyitva a ház. De miért várjunk tavaszig, ha ebben az időszakban számos kedvező akciót találunk, melytől elesünk, ha a következő tavaszt várjuk.

Miért cseréljünk télen nyílászárót?

Jellemző, hogy a kivitelező cégek a téli, nem szezonális időszakban vásárolják meg az alapanyagokat, hiszen ilyenkor a nyílászáró kereskedések is próbálnak nagyobb kedvezményeket adni. Magánszemélyként szintén kihasználhatjuk ezeket a lehetőségeket.

Ezzel olyan kedvezményekhez juthatunk, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

Azonnali sikerélmény

Megtakarításunkat azonnal érezhetjük, mind a pénztárcánkon, mind a bőrünkön. Azonnal érezzük, hogy nincs huzat, nem fázunk, és a gázszámlánkon is kisebb összeggel találkozunk.

Attól sem kell tartanunk, hogy télen nem lehet szakszerűen elvégezni egy beépítést, hiszen megvannak azok az anyagok, melyekkel ugyanolyan minőségű munkát tudnak végezni, mint nyáron.

Nem kell komolyabb lehűléssel sem számolnunk a lakásunkban, mert egy szakértelemmel rendelkező, precíz beépítő brigádnak nem tart több időbe kicserélni a nyílászárókat, mint egy alapos szellőztetés.

Ajtótervezőnkkel és szaktanácsadással még egyszerűbb a vásárlás!

Szakembereink szívesen segítenek Önnek abban, hogy a végeredményben örömüket leljék és ne kellemetlenséggel járó, hosszadalmas folyamatként éljék meg egy felújítás munkálatait. Az online felületünkön a beltéri ajtók tervezésében is segítünk, ahol a fal, a bútorok, a teljes belső enteriőr összeegyeztetésével választhatjuk ki a többszáz variáció közül a kedvenc beltéri ajtókat!

Várjuk Önt az üzleteinkben, vagy online megkeresés formájában!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás