Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Fantasztikus termékkel bővült ajtókínálatunk: HPL borítású beltéri ajtók a minőség és aktuális trendek követőinek

Fantasztikus termékkel bővült ajtókínálatunk: HPL borítású beltéri ajtók a minőség és aktuális trendek követőinek

A beltéri ajtók esetében is igaz a mondás: ahányféle ember, annyiféle ízlés. Stílusunkat, életformánkat, de még társadalmi státuszunkat is hűen tükrözi otthonunk felépítése, a benne lévő tárgyak, valamint a lakberendezési eszközök. És persze a beltéri ajtók, amelyek nemcsak dekorációs célt szolgálnak, de hasznos funkciót is töltenek be. Mindez akkor élvezhető, ha akár több évtizedig teljesítik szerepüket, ami a következő: biztonságot és védelmet nyújtanak, illetve kellemes légkört teremtenek.

Az általunk gyártott HPL borítású beltéri ajtók most közelebb visznek a fent említett célokhoz, hiszen a nemrégiben piacra dobott termékünk olyan fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, ami garantálja a hosszú élettartamot. Köztudott, hogy a HPL a dekoritlemezek egy fajtája, annak is a legjobbja. De mitől „ő” a legjobb? Attól, hogy magas nyomású laminálással készül, vagyis a préselés technológiájában rejlik a dekoritlemez szuper ereje.

Mikor válasszak HPL borítású beltéri ajtót?

Bár a HPL borítású beltéri ajtókat elsősorban az ipari létesítmények számára választják, de otthonod részére is tökéletes választás lehet. Míg a szállodák, közintézmények és irodaházak főként azért szeretik olyan nagyon, mert magas karc és kopásállóság jellemzi, ami a rendszeres igénybevétel esetén nélkülözhetetlen, addig az otthonok számára mindezek mellett ad egy pluszt: több, mint 250 féle színben létezik!

Ha tehát szeretnéd beltéri ajtódat lecserélni, de valami újra, valami igazán tartósra, és merész színre vágysz, akkor a HPL borítású beltéri ajtó kiváló választás, azért mert:

  • a felületen lévő 0,80 mm vastagságú dekoritlemeznek köszönhetően nagy a tűrőképessége,
  • felületéhez olyan fedőanyagokat használnak, amely vízállóvá teszik,
  • a gyanta alapú ajtópanel lap sokkal erősebb, mint a hagyományos panel,
  • élzárása 0,45 mm vastag ABS (ipari műanyag) élzáróval történik, amely szintén kimagasló vízállósággal, kopásállósággal rendelkezik.

3 tulajdonság, ami a HPL borítású beltéri ajtóinkat igazán különlegessé teszi:

1. Ellenálló képesség – az első legfontosabb dolog, nem az esztétikában, hanem a felépítésében rejlik. Még akkor is, ha beltéren van, nagyon fontos, hogy ellenálljon a hőnek, a víznek és egyéb mechanikai behatásoknak. Továbbá a strapabíró szerepe is kulcsfontosságú: ellenáll a cigarettáról lepergő forró hamunak, a karcolásnak, az UV sugárzásnak és az ütéseknek is.

2. Karc és kopásállóság – a második legfontosabb dolog a karc és kopásállóság, hiszen akár irodában, szállodában, vagy akár otthon van egy beltéri ajtónk, fontos, hogy az hogy néz ki, hiszen egy ütött-kopott ajtó azt a benyomást kelti, hogy az adott helység el van hanyagolva, és hogy a tulajdonosokat, ott élőket igénytelenség jellemzi.

3. Könnyű kezelhetőség – végül pedig az utolsó fontos tulajdonsága abban rejlik, hogy mennyire könnyen karbantartható a felülete. Akár irodád, akár saját otthonod részére választod fontos, hogy könnyen lehessen tisztítani.  Ahhoz, hogy megszabadítsd a szennyeződésektől, gyerek firkáktól, mindössze egy háztartási tisztítószeres törlőkendőre lesz szükséged.

Tudjuk és hiszünk benne, hogy a 4 különböző textúra,  – egyszínű, sima felületű, famintázatú, kőhatású – és a több mint 250 szín közül megtalálod a számodra ideális HPL borítású beltéri ajtót. A textúra- és színválaszték tekintetében folyamatosan lépést tartunk az aktuális piaci trendekkel, hiszen számunkra az első, hogy ügyfeleinknek mindig legyen választási lehetőségük, hogy irodájukat, vállalkozásukat, saját otthonukat kedvük szerint variálhassák.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás