Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Erős szigetelésű bejárati ajtó kedvező áron: bemutatjuk a műanyag ajtókat

Erős szigetelésű bejárati ajtó kedvező áron: bemutatjuk a műanyag ajtókat

A műanyag ajtók igencsak népszerűek a felújítani vágyók körében – nem hiába. Nézzük is, miért érdemes a műanyag ajtók mellett dönteni.

Költséghatékony minőség

Az ajtók ára igencsak megnyomhatja az amúgy is költséges építkezést. A műanyag ajtók ára sokkal kedvezőbb más anyagból készült ajtókhoz képest.

A műanyag ajtók széles választékban állnak a rendelkezésünkre: stílusban és színben is számtalan féle variációt választhatunk. Olyan szín mellett is dönthetünk, ami imitálja a fa felszínét, így nem kell megállapodnunk a sok helyen látott fehér színnél. A különbség nem is látható, ezért úgy tudjuk egy fa ajtó kinézetét kelteni, hogy valójában nem is költünk a drágább anyagra.

Emellett a műanyag ajtók még a szigetelő hatásukról is ismertek. Hő- és hangszigetelőek egyaránt, ami csökkentheti a ház fűtésével járó költségeket, ahogy a beszűrődő zajokat is. Ezért egy olyan környéken lévő házban is nyugalmat tud teremteni, ahol nagy a forgalom (például a nagyvárosokban).

Egy probléma van a műanyag ajtókkal

Sok esetben előfordul, hogy az évek múlásával a műanyag ajtók színe halványul vagy sárgásodik. Ez igénytelen hatást kelthet, ezért ilyenkor a háztulajdonosok meg szokták bánni a műanyag ajtó beépítését. Azonban ez a probléma nem áll fent azoknál a műanyag ajtóknál, amik magas minőségű anyagból készültek. Az Aranyablak kínálatában egytől-egyig ilyen ajtókat találhatsz.

Fehér PVC és Renolit fóliás PVC anyagokkal dolgozunk

Az Aranyablak nemcsak a forgalmazója, hanem gyártója is a műanyag ajtóknak. Ezért felelősséget tudunk vállalni a forgalmazott műanyag ajtók minőségéért.

A Renolit fóliás PVC-ből készült műanyag ajtóink profiljai szálanyag kasírozásos technológiával készülnek még a panelek CPL technológiával. Az ajtó mintázata nem utólag kerül ráragasztásra – mint ahogy nagyon sok cégnél – hanem az ajtó része. Így nem fenyeget az a veszély, hogy az ajtó díszítése leválik az ajtóról az idő múlásával. Az anyag bírja az időjárás kihívásait: nem fakul ki még erősebb napsütés hatására sem. Emellett a tisztítása is könnyű, hiszen nem igényel különösebb gondozást.

Építkezés vagy felújítás előtt állsz, és nem tudod, honnan szerezd be a szükséges dolgokat? Ez esetben hozzánk is fordulhatsz! Kínálatunk széles skálát fed le, több kategóriában is válogathatsz.

Legyen szó…

  • ablakokról,
  • beltéri ajtókról,
  • bejárati ajtókról,
  • redőnyről, vagy egyéb árnyékoló eszközökről,
  • garázsajtókról,
  • vagy nyílászárókról, az Aranyablaknál minden bizonnyal meg fogod találni azt, amit keresel.

Amennyiben mellettünk döntesz, olyan előnyöket élvezhetsz, mint…

  • a 34 belföldi üzlettel rendelkező bolthálózatot, ami miatt nem kell órákat utaznod a legközelebbi üzlethez;
  • a 28 éves tapasztalatot ajtó-ablak kereskedelemben, aminek segítségével bármikor el tudunk téged látni szakmai segítséggel, munkatársaink műszaki kérdésekre is fel vannak készülve;
  • a legkorszerűbb gépsorokon gyártott kínálatot, amelyek szigorú ellenőrzésnek lettek alávetve;
  • a több profil- és színvariációból álló választékot, hiszen gyártó révén egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni;

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás