Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Dekorfóliás beltéri ajtók

Dekorfóliás beltéri ajtók

A beltéri ajtóknak komoly esztétikai szerepe van a lakásokban, ezért a legtöbb ember igen nagy figyelmet fordít a kiválasztásukra. Természetesen rengeteg különböző fajta beltéri ajtó létezik, és a kivitelezésnél igyekszünk ügyelni arra, hogy az ajtók ne „csak” jó minőségűek, strapabírók és biztonságosak legyenek, hanem mutatósak is. Akinek fontos, hogy néznek ki beltéri ajtói, ugyanakkor viszonylag olcsón szeretné megúszni a nyílászárók vásárlását, annak kitűnő választást jelenthetnek dekorfóliás beltéri ajtóink. A nálunk gyártott dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak dekoratívak, de nagyon jó minőségűek és időtállóak is, garantáltan nem bánja majd meg a választást!

 

Végtelen választék

A dekorfóliás beltéri ajtók nagy előnye, hogy szinte minden elképzelhető színben és típusban kaphatók, így nem fordulhat elő, hogy nem talál olyat, ami az Ön számára a leginkább megfelelő! Ez az ajtótípus nem véletlenül népszerű: sokkal szebb, mint egy hagyományos beltéri ajtó, ugyanakkor legalább annyira strapabíró. Könnyű tisztítani is, ezért bátran ajánljuk olyan családoknak, akiknél kisgyerekek vannak. Egyszerűen le lehet mosni az ajtóról az esetleges firkákat, amik ugyebár a gyerekek esetében időnként megjelenhetnek. A lakásunk így mindig tiszta és rendezett képet mutathat, arról nem is beszélve, hogy – ahogy azt már említettük – egy ilyen ajtó, ha jól van megválasztva, kimondottan dekoratív tud lenni.

 

Hogyan válasszuk ki az ajtót?

Honlapunkat böngészve láthatja, hogy igen széles a kínálatunk dekorfóliás beltéri ajtók tekintetében. Különböző színű és mintázatú ajtók állnak rendelkezésre, emellett van köztük üveges és tömör változat is. Amikor választ, figyeljen arra, hogy az ajtó harmonizáljon a környezetével: érdemes igazítani a színét a többi nyílászáróhoz, esetleg a padló vagy a bútorok színéhez és mintájához, így minden helyiség valóban egységes képet alkot majd. Az üvegezés már egyéni ízlés kérdése, illetve azt is érdemes figyelembe venni, hogy mennyire szeretnénk az adott helyiségből kiiktatni a beszűrődő fényeket.

 
Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás