Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Cégünkről

Cégünkről

Van egy nagyon jó hírünk Önnek, mellyel megkönnyítjük döntését!

 

Vásárlóink elmondták, hogy mielőtt minket választottak nyílászáróik beszerzéséhez, végigjártak sok-sok üzletet, megvizsgáltak jobbnál-jobbnak tűnő ajánlatokat, végiglapoztak sok-sok hirdetési újságot...

Mérlegelték az összegyűjtött információkat, aztán végül nálunk vásárolták meg a szükséges nyílászárókat, mert az Aranyablak termékeit tartották a legjobb választásnak!

Használja ki ezt az információt és a keresgélés helyett jöjjön egyből hozzánk! Takarítson meg sok időt és pénzt, kímélje meg magát a felesleges utazgatástól. Biztos lehet benne: mi vagyunk a legjobb választás, ha felújít, ha új nyílászárókkal tervezi lakása korszerűsítését.

 

Nyisson velünk a világra, mert:

  • 28 éve foglalkozunk ajtó-ablak kereskedelemmel, közel 1 millió nyílászárót adtunk el ez idő alatt.
  • Hálózatunk országszerte  34 üzletben  várja vásárlóit!
  • Az Aranyablak által gyártott termékek a legkorszerűbb gépsorokon, berendezéseken kerülnek megmunkálásra, szigorú ellenőrzés mellett.
  • A gyors kiszolgálás érdekében a standard méretű, fa- illetve műanyag nyílászárókból, azonnal rendelkezésre álló, nagy mennyiségű raktárkészletet tartunk fenn.
  • Szakképzett eladóink többsége évek óta az Aranyablaknál dolgozik, jól ismeri a termékeinket és felkészültek műszaki jellegű kérdésekben is.
  • Számtalan profil, forma és színvariációs lehetőség közül válogathat nálunk. Termékskálánk igen széles: fa és műanyag nyílászárók, tetőablakok, garázskapuk, nyílászárók kiegészítői: párkány, könyöklő, redőny, reluxa, zsalugáter, szúnyogháló és kilincsek.

Miért nálunk a legjobbak az árak?

  • mert jól ismerjük az Ön igényeit és így alakítjuk ki a kínálatunkat
  • mert nagy mennyiségben gyártunk és így az alapanyagok beszerzése is kedvező
  • mert több éves kiváló kapcsolattal rendelkezünk a beszállító partnereinkkel és ők is a legjobb árakat biztosítják nekünk

 

Nyílászáróinknak köszönhetően

csökkennek fűtési költségei, mert nyílászárónk beépítésével a meleg nem szökik el többé a lakásából.
Kirekesztjük a zajt otthonából, mert nyílászáróink Önnek fokozott zajvédelmet nyújtanak bármely környezetben.

Ön időt és pénzt takaríthat meg velünk. Termékeinkre jellemző a magas ár-érték arány mind a beruházások, mind a karbantartásuk esetén, mivel ápolásuk annyira egyszerű, hogy Önnek nincs szüksége semmilyen pénzt és időt igénylő karbantartásra.

Növelheti lakása biztonságát, melyet a műanyag nyílászáróink esetében, a megnövelt beépítési mélységen túlmenően, az erős kamrafalak, a stabil acélmerevítés és a ROTO NT biztonsági vasalat elemek biztosítják. A fa nyílászáróink is minden biztonsági követelményeknek megfelelnek.

 

Érdemes tudnia, hogy

az Aranyablak nyílászárók alapanyagát többek között a gondosan válogatott, legjobb minőségű szibériai borovi fenyő biztosítja, mely a megfelelő eljárások során tartóssá válik és ellenáll a környezeti viszontagságoknak.

Természetesen új profilú műanyag nyílászárók is szerepelnek termékpalettánkon, melyeknél a megerősített, horganyzott acélmerevítés garantálja a nyílászárók kivételes tartósságát és megbízhatóságát.

A nyílászárók minden eleme (profil, üveg, vasalat stb.) 100%-ban újrahasznosítható. A PVC - amelynek természetes nyersanyaga a kőolaj, a földgáz és a konyhasó - sokkal értékesebb annál,minthogy a szemétégetőbe kerüljön. Fa ablakaink pedig természetesen teljes egészében újrahasznosíthatók.

 

 

Szolgáltatásaink

 

Teljes körű szolgáltatáscsomaggal állunk kedves vevőink rendelkezésére a felméréstől, a kiszállításon át a garanciális ügyintézésig.

 

 

 

Nyisson velünk a világra!

 
Segítünk megtalálni Önnek az elvárásainak leginkább megfelelő nyílászárót! Üzleteinket az ország minden területén megtalálja. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletünket és fáradjon be hozzánk, ahol szakembereink készségesen állnak rendelkezésére az Önnek legmegfelelőbb nyílászáró kiválasztásában. Tovább.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás