Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Bővülő kínálat, őszi- téli ajtó akciók

Bővülő kínálat, őszi- téli ajtó akciók

Az aktuális, és szezononként visszaköszönő akciók méginkább vonzóvá teszik a választékot, melyre ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet. Egy jó minőségű ajtó, redőny vagy ablak is megfizethető áron képviseli az időtálló, praktikus szemléletet.

Az ajtók fejlődése

A régi építésű ingatlanokban még a luc- vagy frontlemezes pallotokos ajtók kerültek beépítésre. Az ajtót csak körbe kellett falazni, és folytatódhatott tovább az építkezés. Majd megérkezett hazánkba is a napjainkban használt dekorfóliás beltéri ajtó. Az Aranyablak Kft. más vállalatokkal szemben ezeket az ajtókat nem külföldről importálja, hanem saját üzemében gyártja, és az ország legkiterjedtebb hálózatán belül online és szaküzleteiben is forgalmazza.

Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók forradalmasították az építőipart. A faerezetes megjelenésű, tapintásra fa hatást keltő széles színválasztékban elérhető dekor ajtók jól párosíthatók az otthoni bútorokkal. Ezért kellemes, megnyugtató, barátságos otthont varázsolhatunk a dekorfóliás ajtókkal. Kellemes árfekvésüknek köszönhetően nagyon népszerűek ezek a termékek.

Mi is az újdonság?

A lakásunkban nem az építkezés közben kerül az ajtó a helyére, hanem amikor már minden munkálattal végeztünk. Ki van festve a lakás és a parketta is a helyére került. Ezután az utólag szerelhető tokos ajtót a kitakarított lakásunkba, az utolsó műveleti elemként helyezzük a kihagyott nyílásba!

Mivel ennél a terméknél “nem hullik a forgács”, így nincs szükség utólagos szakmunkát igénylő vakolásra, festésre. A dekorfóliás beltéri ajtót Magyar Szabvány szerint több méretben is meg lehet megvásárolni!

Napjainkban már egyedi méretű beltéri ajtókat is meg lehet vásárolni, faerezetes mintával, több színben és magasabb minőségben. Ezt az új beltéri ajtó típust karcvédett ajtó néven ismerjük.

Egy műgyanta bevonatnak köszönhetően az ajtó felülete a külső hatásokkal szemben ellenállóbb, mint a dekorfóliás beltéri ajtó borítása. Másik fontos tulajdonsága az ajtónak, hogy Magyarországon szinte az összes kialakított falnyílással kompatibilissé tehető! Minden lakás méretezése, elrendezése más és más. Van olyan eset, hogy egy lakáson belül több mérettel találkozunk. Ilyen esetekben a karcvédett beltéri ajtó a tökéletes választás.

Színkavalkád

Ez az ajtótípus sokkal több színben elérhető, mint a dekorfóliás ajtó, illetve a mai trendeknek megfelelően az oldalak színvilága tetszés szerint variálható. Üveges ajtó, fémintarziás vagy akár üvegajtó megoldás is kivitelezhető ebből a típusból.

Elmondható, hogy a műgyanta bevonattal rendelkező ajtó nem csak ellenálóbb a használattal szemben, de egyedi méretben rendelhető, és olyan széles választékban gyártjuk, hogy mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt! A karcvédett beltéri ajtó egy kiváló minőségű termék, nagyszerű áron közvetlenül a gyártótól.

A teljes kínálatot és az elérhetőségeinket oldalunkon  találhatja meg.

Jó böngészést kívánunk!

 

 

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás