Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Amit a Brügmann ART Line műanyag ablakról tudnod kell

Amit a Brügmann ART Line műanyag ablakról tudnod kell

Te is szeretnél tökéletesen hőszigetelő nyílászárót, amely benntartja a meleget és csökkenti ezáltal a fűtési költségeket? Ugyanakkor fontos számodra a megfelelő dizájn is? Ráadásul mindezt megfizethető áron szeretnéd megkapni, gyors határidővel? Akkor számodra a Brügmann ART Line műanyag ablak a legjobb választás! Ismerd meg e népszerű termékünk főbb tulajdonságait!

A műanyag ablakok előnyei

Aki építkezik vagy felújít, az hosszú távra tervez. Mindenki szeretne megfizethető, de megbízható, tartós, praktikus, ugyanakkor dekoratív nyílászárókat az otthonába. A modern technikának köszönhetően ma már lehetőség van arra, hogy a lakás berendezéséhez illő színben válasszunk nyílászárót. Nem kell tehát súlyos pénzeket fizetnünk, ha faerezet mintás ablakra vágyunk, hiszen a fóliázásnak köszönhetően szinte bármilyen színű nyílászáró a rendelkezésünkre áll.

A műanyag ablakkeretek további előnye, hogy könnyen tisztán tarthatók. A faablakok esetében szükség van a folyamatos kezelésre, hogy az időjárás viszontagságaitól megvédjük a nyílászárót. Ezzel szemben a mai modern PVC ablakok úgy vannak kialakítva, hogy az eső könnyen lefolyjon róluk. Ilyen a Brügmann ART Line műanyag ablak is.

A Brügmann ART Line műanyag ablak főbb jellemzői

Amit mindenképp ki kell emelni a Brügmann ART Line műanyag ablak jellemzői közül, az a jó hőszigetelő képesség. Egyedülálló, 84 mm-es szárnyprofillal rendelkezik a termék, melyhez 73 mm-es tokprofil párosul, a tokprofil mérete határozza meg a beépítési mélységet. A magas szigetelő értéknek köszönhetően, észlelhetően csökkenti a fűtési költségeket.

Az 5 kamrás kivitel és a dupla tömítőréteg megakadályozza a hőhidak kialakulását, valamint kiváló hangszigetelést is biztosít. Az illesztésmentes tömítések garantálják az optimális védelmet a szél ellen. A megbíztató ROTO vasalat pedig lehetővé teszi a tartós működést. Ennek következményeképpen egy valóban megbízható modell jött létre.

A lekerekített formák különleges, esztétikus látványt nyújtanak, ráadásul időtlen eleganciájuknak köszönhetően modern és klasszikus stílusú otthonokban is jól fognak mutatni.

Néhány technikai jellemző

Az Aranyablak oldalán mindig részletes termékleírást olvashatsz, legyen szó ablakokról, ajtókról vagy árnyékoló eszközökről. Nincs ez másképp a Brügmann ART Line műanyag ablak esetében sem, itt is minden adatot feltüntettünk.

Ahhoz azonban, hogy el tudd dönteni, valóban ez-e a megfelelő nyílászáró a számodra, keresd munkatársainkat, akik pontról pontra elmagyarázzák neked, melyik szám mit jelent. Nézzük, mit kell tudni erről a termékről!

Az üvegezés tekintetében az Ug értéket kell figyelembe venni, ez a szám a hőátbocsátási értéket jelöli. Minél alacsonyabb, annál jobb az üveg hőszigetelő képessége. Itt ez Ug = 1.1 W/m2K alapüvegezés esetén.

A gumitömítésről a következőt kell tudni: a kereten a jól megválasztott szigetelő gumi gondoskodik a maximális hőszigetelésről és légzárásról. Ennél az ablaknál a magas, kétsoros gumitömítés végigfut a szárny és tok falcainak egészén, tehát rendkívül jól szigetel. A gumitömítés színe fehér nyílászáró esetében szürke, színes nyílászárók esetében pedig fekete.

A vasalat tekintetében ez a nyílászáró, mint más Brügmann ablakok is, magas minőségű, ROTO vasalattal vannak szerelve. Tartalmazza a résszellőző mechanikát is. Betörésvédelmi szempontból a 2. osztályba sorolható a termék.

Felhasználási terület

A Brügmann ART Line műanyag nyílászáró az alábbi célokra használható fel:

  • bukó ablak
  • nyíló ablak
  • bukó-nyíló ablak
  • erkély ajtó
  • bukó-toló ajtó
  • fix ablak

Kérd munkatársaink segítségét, ha bármilyen kérdés merült fel benned! Válassz kiváló minőségű, jó hőszigetelő képességű, dekoratív ablakokat az Aranyablak termékei közül!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás