Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Alumínium ablakokkal hatékony a hőszigetelés

Alumínium ablakokkal hatékony a hőszigetelés

Hamarosan ismét itt a tél, megint sokakban felmerül az igény energiatakarékosabb nyílászárókra. Ez esetben az alumínium ablakok jelentik az egyik legjobb megoldást a műanyag ablakok mellett, hiszen azonkívül, hogy nagyon jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, ellenállóbbak is az időjárás viszontagságaival szemben. Egy alumínium redőnnyel együtt pedig még hatásosabban védenek a hideg ellen. Ismerje meg a részleteket!

Alumínium ablak vagy műanyag ablak?

Általában ez a kérdés szokott felmerülni, amikor új nyílászárót választ valaki otthonába. Mindkettő mellett szólnak érvek, de köztudomású, hogy az alumínium ablakok sokkal strapabíróbbak, energiatakarékosabbak és nem utolsósorban színezhetőek is. Ha csak a ház külseje számít és az esztétikum, már akkor is megéri alumínium ablakot választani, de természetesen további előnyökkel is rendelkeznek ezek a termékek.

Sokféle helyen felhasználhatók, nemcsak lakóépületeknél. Sok szálloda, étterem, irodaház, középület is az alumínium ablakokat választja praktikus célokból, és persze a dizájn miatt is.

Ez az alapanyag terhelhető, így alkalmas teraszajtókhoz, nagyobb felületek kialakításához. Ha olyan a lakhelyünk, hogy nyáron érdemesebb több fény beengedni a helyiségbe, akkor az alumínium ablakok jelenthetnek jó megoldást. Ám a téli hidegben sem kell attól tartanunk, hogy az alumínium ablakok által hamarabb kiszökik a meleg, mert a mai modellek már nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek.

Érdemes megtekinteni kínálatunkat, ahol többféle típus is található. Mindegyik dizájnos megjelenésű, vékony ablak, mindezek ellenére remekül zárnak, mivel az EPDM szintetikus gumitömítésnek köszönhetően hézagmentességet biztosítanak. További előnyük, hogy nem igényelnek különleges karbantartást sem.

Ahogy említettük, remekül kiegészíthetők alumínium redőnyökkel is: ezek az árnyékolók szintén többféle színben kérhetők, így igazán harmonikus megjelenést biztosítanak, a modern házak szinte kivétel nélkül ezt használják.

A legkedveltebb alumínium ablak: MB 45 alumínium ablak

Ez a típus az egyik alaptermékünk, itt a tok beépítési mélysége csupán 45 mm. Elsősorban beltéri felhasználásra javasolható, igazán remek nyílászáróról van szó.

Az MB 45 alumínium ablak a modern, a hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik tagja, azért olyan kedvelt, mert esztétikus kialakítású, karcsú, továbbá ellenálló szerkezetek építéséhez is remekül alkalmazható.

Alkalmas például válaszfalak, tolóajtók, lengőajtók, szélfogók, vitrinek, pénztárfülkék és egyéb térbeli struktúrák kivitelezésére is.

A termék részletes tulajdonságait megismerheti a szaküzleteinkben. Látogasson el hozzánk és kérje munkatársaink segítségét a döntés során! Készségesen állunk rendelkezésére, az ország 34 pontján megtalálhatóak vagyunk!

Prémium termékünk: MB 79N alumínium ablak

Kimagasló igényűeknek fejlesztettük ki az MB 79N alumínium ablakot, amelynek egyedülállóan magas az élettartama. Ideálisan alkalmazható a növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi követelményeket támasztó épületeknél, kimondottan alkalmas passzívházaknál is, mivel az EU előírásainak maradéktalanul megfelel.

A beépítési mélysége ablaktok esetén 70 mm, ablakszárny esetén 79 mm: ebben a mélységben bezárt állapotban egysíkú hatást kelt, amely rendkívül modernné teszi a szerkezetet.

Ezeknél az ablakoknál a hőhídmegszakítók kiegészítő szigeteléssel is el vannak látva, így három részre osztják a kamrát. A középső rész szigetelését a kétkomponensű EPDM gumitömítés biztosítja, melyet ennél a modellnél alkalmaztak először.

Az üvegek vastagsága ablakoknál 24-63 mm, az ajtószárnyakban 24-54 mm, többféle standard és egyedi üvegfajta alkalmazható esetükben. A megfelelő üvegezéssel még tovább növelhető az energiahatékonyság. Mint minden alumínium ablak, ez is kérhető a RAL-színskála színeinek bármelyikében. Érdeklődjön a részletekről üzleteinkben!

Alakítsa ki kényelmes otthonát az alumínium ablakok hatékonyságát felhasználva, tegye energiahatékonnyá a környezetét! A hőszigetelésben verhetetlen alumínium ablakok széles választékával várjuk, ismerje meg kínálatunkat, látogasson el hozzánk személyesen!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás