Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Ablak fölé szerelhető redőnyökkel könnyebb a pihenés

Ablak fölé szerelhető redőnyökkel könnyebb a pihenés

Arról már korábban is ejtettünk szót, hogy jó minőségű redőnyökkel hatékonyabban biztosítható a lakás védelme külső időjárással és a zajokkal szemben. Ám érdemes tudni, hogy egy olyan redőnnyel, ami az ablakkal együtt kerül beépítésre ez a hatékonyság jelentősen nő, ráadásul a felújítás is kényelmesebb és gyorsabb lehet egy ilyen megoldással.

Ezek a típusú redőnyök élen járnak a hatékonyságban, mivel egy komplett rendszert alkotnak az ablakkal együtt. Amellett, hogy rendelkeznek különálló társaik minden előnyével, ezzel a közös erővel még ellenállóbbak minden fajta behatással szemben.

 Kényelem, nyugalom és meleg lakás könnyedén

Ezek a redőnyök a nyílászáróval közösen kerülnek beépítésre, amelyek beépítő szakmunkás végez el. A belső tokos kialakításnak köszönhetően szigetelőképessége jóval nagyobb, mint külső tokos társaié. Ezzel a képességgel a külső hőmérséklet nehezebben szökik be a lakásba, így hatékonyan spórolhatunk vele a fűtésen és a légkondicionáláson egyaránt.

Belvárosi lakások esetén másik nagy előnye, hogy a szigetelés nem csak a hőnek áll ellen, de a hangnak is. A megfelelő ablakkal párosítva kevésbé szűrődnek be azok a kellemetlen zajok, amelyek a forgalmas térségekben lévő lakásokban gyakori problémát jelentenek, mint például a ház mellett elzötyögő villamos, vagy a szomszédok veszekedése.

Nem szorulnak háttérbe az egyedi igények sem

Az ablak fölé szerelhető redőnyök kialakítása nem akadályozza a szúnyoghálók telepítését sem, amely akár utólag is beszerelhető. A sínek pozíciója is változtatható igény esetén valamint a redőnytokok vakolhatóak is, így könnyedén beolvaszthatóak a ház arculatába.

A sötétítő kérhető továbbá műanyag és alumínium lefutóval egyaránt, de fóliás kivitelben is, tetszőleges színben. Így a redőny nem csak hatékony, de esztétikus végeredményt is biztosít. Ráadásul, mivel az ablakkal együtt kerül beszerelésre, a munkálatokat is csupán egyszer kell elvégezni.

Ráépíthető redőnyökkel tehát az otthon valóban a pihenés színtere lehet, melynek nyugalmát nem zavarhatja meg semmi. Kérjen árajánlatot még ma és szerezze be redőnyét nálunk!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás