Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

A nyílászárók felületkezelése nagyon FONTOS!

A nyílászárók felületkezelése nagyon FONTOS!

Ha nyílászárót szeretnénk választani, akkor sokszor dilemma előtt állunk, fából készültet vagy műanyagot vegyünk.

 

Az egyik legfontosabb érv, amely a fa mellett szól, annak szépsége. Színe és rajzolata barátságos, meleg hangulatot sugároz. A fa egyben a minőség és elegancia szimbóluma is, de ezt az összképet csak magas színvonalú felületkezeléssel együtt tudjuk elérni. Ezt felismerve nagy fejlesztéseket valósítottunk meg üzemünkben az elmúlt hónapokban: a legkorszerűbb gépeket és gyártóberendezéseket szereztük be, és használjuk termékeink felületkezelése során. Ezek rendkívüli hatásfokkal bírnak, pontosak, kevés hulladékot képeznek, csökkentve ezzel a környezet terhelést.

 

Az új, korszerű gépi berendezéseink kezeléséhez felvett munkatársaink alapos képzést kaptak, mielőtt bármibe is belefoghattak volna. Azt követően pedig az egyszerűbb munkafázisoktól kezdve a legbonyolultabb feladatokig megtanulnak mindent. Csak az a munkatárs láthatott a következő bonyolultabb munkához, aki már tökéletesen elsajátította a kezdő lépéseket is. Törekszünk dolgozóink folyamatos képzésére, és a betanult, jól dolgozó munkatársainkat nagyon megbecsüljük. Hiszen ez nemcsak az Aranyablak Kft. alapvető érdeke, hanem vevőinké is.

 

A fejlesztések következményeként üzemünkben a fából gyártott nyílászáróink felületkezelése során a korszerű technológia rendkívüli eredményeket hozott: bátran állíthatjuk, hogy bútorminőségű felületeket tudunk vevőinknek biztosítani. Színválasztékunk maximálisan igazodik a mai belső és külső terek hangulatához, színvilágához.

Ne feledjük: a hozzánk érkező látogatók először a bejárati ajtónkat fogják meg, tehát a homlokzatba épített nyílászárók a házunk kirakata is egyben.

 

A fa, mint természetes anyag, bizonyos tulajdonságait örök időkre megőrzi. Erre példa a páraáteresztő képesség: a beépített fa ajtók áteresztik a lakótérben felgyülemlett felesleges pára egy részét, képesek a környezetből nedvességet felvenni és leadni. A levegő relatív páratartalmának függvényében a faanyagok zsugorodnak és dagadnak, mert a kültéri bevonatok is rendelkeznek páraáteresztő képességgel. A fának ezt a mozgását a kültéri bevonatok - rugalmasságuknak köszönhetően - hosszú időn keresztül követni tudják. Ha egészben felületkezelik a lapokat és a tokot, - a természetes mozgásból eredő zsugorodás következtében - az alkatrészek illesztéseinél látszódhat a takart felület, és felületkezeletlen csík jelenik meg különösen a nagyobb betéteken.

 

A felületkezelési technológiánk működtetése során a jó minőségű alapanyagainkkal gondosan, takarékosan bánunk, de nem spórolunk vele. Felismertük azt, hogy használat közben a páradiffúzió miatt mozoghatnak a nyílászárókba épített alkatrészek. Ezért elemenként külön-külön felületkezeljük termékeink alkatrészeit, hogy a takart helyekre is kerüljön felületkezelő anyag.

Ezzel a módszerrel a használat közbeni páradiffúzióból eredő zsugorodás, vagy dagadás során mozgó alkatrészek (betétek és üvegbeszorítók) mellett sem látható csík vagy felületkezeletlen rész.

A házilagos felületkezelés esetén erre nincs mód, mert az üzemekben ajtólapokat és tokokat készre szerelik, így csak a látható felületek kezelésére, festésére lehetséges.

Javasoljuk, hogy a beépítés után a lazúros és a festett felületeket évente legalább két alkalommal faápoló szerrel töröljük, át ezzel felfrissülnek a felületek. Így hosszú ideig bútorfelület minőségű nyílászárókban gyönyörködhet otthonában.

Vajon minden, a jelenlegi nyílászáró piacon részt vevő kereskedő vagy gyártó meg tud felelni a Társaságunknál kialakított elvárásnak? Ennek megítélése nem a mi kompetenciánk, ezt a vevők döntik el.

Azonban fejlesztéseink eredményeként biztosan állíthatjuk, hogy ha ugyanazt a terméket, más gyártó egyedileg vagy kis szériában állítja elő ugyanabban a minőségben, mint mi, akkor azt jóval a mi fogyasztói árunk felett tudja csak legyártani és értékesíteni. Ezért kijelenthetjük, hogy nálunk még az alacsonyabb fogyasztói árú termékek is páratlanul jók, megbízhatók, ár-érték arányuk pedig a hazai piacon az egyik legkedvezőbb.

 

A hozzánk látogató vásárlóinknak azt ajánljuk, hogy a termékek ára mellet hasonlítsák össze a megvásárolni szándékozott terméket más hasonló, vagy ugyanolyan termékkel. Vessék össze, hogy a más üzletben is kapható termék anyaga, kialakítása, a beépített vasalatok, egyéb szerkezeti elemek, a felületkezelés minősége vajon ugyanolyan-e, mint az általunk gyártott termékeké.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a tudatos vásárló csak olyan kereskedőtől vásárol, akihez esetleges panaszaival vissza is tud menni. Sajnos az ismeretlen hátterű gyártók (vagy kereskedők) gyakran ahogy jöttek, úgy el is tűnek, és ha baj van, nem lehet őket utolérni.

Ha valami megbízhatót, változatosat, és szépet keres, ami lakása, háza hasznos eleme és ékessége lehet, de nem tudja műszakilag hogyan valósítható meg, forduljon hozzánk bizalommal, mindenben segítünk.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás