Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

A kilincs az ajtó lelke

A kilincs az ajtó lelke

 

Az ajtók részletnek tűnnek csupán, mégis komoly szereppel bírnak egy lakás vagy ház arculatának alakításában. Maguknak az ajtóknak a kinézetét pedig nagyban befolyásolja a kilincs, ami rendszerint egészen apró, mégsem jelentéktelen. A kilincs az, ami egyedivé tehet egy szabvány ajtót, igen jelentős a dekorációs értéke. Kilincsből vásárlóink többfélét találhatnak nálunk, kezdve a rozettás kilincsektől egészen a hosszúcímesig, valamint bejárati ajtókra is kínálunk olyanokat, amik kellőképpen biztonságosan zárnak. Nálunk mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kilincset!
 

Milyen a rozettás kilincs?

A rozettás kilincseink rendkívül közkedveltek vásárlóink körében, aminek elsősorban az az oka, hogy ezek a kilincsek minden típusú zárhoz alkalmazhatók, a mérettől teljesen függetlenül, ugyanis két különböző részből állnak. Ami azonban fontos, hogy túl kis kilincs-zártengely közti távolság esetén a kilincs már nem feltétlenül fog jól mutatni, ahogy akkor sem, ha az említett távolság túl nagy. Ezekben az esetekben talán inkább jobb, ha másfajta megoldás után nézünk, mint például a hosszúcímes kilincs.
 

Hosszúcímes kilincsek

A hosszúcímes kilincsek egy részből állnak, aminek az az előnye, hogy nem magunknak kell beállítani a kilincs és a zártengely közötti távolságot. Ez kisebb lehetőséget ad a hibákra, valamint igencsak egységes képet ad az ajtónak. Természetesen többféle színű, mintájú, anyagú, valamint stílusú kilincsből választhatnak vásárlóink, mindenki eldöntheti, hogy melyik tetszik neki leginkább, melyik kilincs illik a legjobban a lakásába.
 

Biztonságos bejárati kilincsek

A bejárati ajtó esetében a kilincs esztétikai szerepén túl figyelni kell a biztonságra is, hiszen ez az ajtó, illetve ez a zár fogja elválasztani a lakást a külvilágtól, ez tartja távol az illetéktelen személyeket. Bejárató ajtóra való kilincseink abszolút biztonságosak, tökéletesen záródnak, így a biztonság miatt nem kell tartanunk. Szintén különböző stílusúak, így mindenki kiválaszthatja azt, ami a számára leginkább megfelelő.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás