Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

A fehér ajtók előnyei, avagy miért érdemes ezt a színt választani?

A fehér ajtók előnyei, avagy miért érdemes ezt a színt választani?

A fehér az egyik legelegánsabb szín, aminek van egy ellenállhatatlan tulajdonsága: ha a falakon és természetesen azon túl is azt használjuk, az vizuálisan jelentős mértékben megnöveli az otthonok, irodák, vagy bármilyen más épület belső, de akár külső terének nagyságát is. Akárcsak a bejárati és beltéri ajtók esetében, amelyek mind a modern, mind a klasszikus belsőépítészetben bátran használhatóak, hiszen soha nem mennek ki divatból. Most azt is eláruljuk, hogy miért!

Ha éppen lakásod renoválása előtt állsz, és valami többre vágysz, vagy szeretnéd, hogy otthonod összes helyisége sokkal világosabb és otthonosabb legyen, akkor nincs más dolgod, mint, hogy fehér ajtókat válassz a lakás összes szegletébe. A fekete vagy barna ajtókkal ellentétben a fehér ajtók visszaverik a fényt, ami által profitálhatsz a megnövekedett fényerőből.

Miért olyan felkapott a fehér beltéri ajtó?

A fehér beltéri ajtókról elmondható, hogy ügyfeleink nagyon szívesen választják azokat, hiszen azok a maguk egyszerűségének és praktikusságának köszönhetően egyre nagyobb teret hódítanak a lakberendezésben. Ezek az ajtók mindig is divatosak voltak és lesznek, köszönhetően a fehér szín letisztultságának.

A fehér beltéri ajtók tökéletesen ideálisak:

  • a kis- és nagy helyiségekbe egyaránt, mivel egy olyan szín, ami mindennel passzol,
  • ahol túl kevés a természetes fény, mivel a sötét árnyalatú ajtókkal ellentétben nem sötétítik el a lakás többi részét.

A fehér ajtómodell választása azon túl, hogy végtelenül elegáns, még azért is hasznos, mivel ha idővel szeretnéd a falak színét megváltoztatni, vagy a bútorokat lecserélni, akkor is tökéletesn illeni fog a berendezéseidhez.

A fehér bejárati ajtók is hódítanak!

A fehér külső bejárati ajtók az egész háznak egy jellegzetes stílust biztosítanak, elegánsak ugyanakkor barátságos légkört teremtenek, amely már az első pillantásra lenyűgözi azokat, akik elmennek a házad/ajtód előtt. Biztosíthatunk róla, hogy a nálunk megtalálható fehér ajtók építészeti stílusa a hagyományos eleganciát modern elemekkel és a legmagasabb minőségű technológiával ötvözi, minden esetben.

Miért ennyire fontos az ajtó színének a helyes kiválasztása?

  • Ha házat építesz vagy felújítasz, az ajtó kiválasztása ugyanannyira fontos, mint az ablakok, bútorok kiválasztása. Stílus, szín, hangszigetelés, külső zajok, nyitási irány meghatározása – csak néhány szempont, amire hatással van az ajtó megfelelő kiválasztása.
  • A fehér üvegajtók megfizethető „luxust” jelentenek a vásárlók számára, és a minőség mellett számos más előnyük van, amellyel kellemes légkört teremtenek abban a térben, ahol jelen vannak.
  • A fehér ajtók a fa árnyalatokkal kombinálva egyaránt alkalmasak családi házakhoz és lakásokhoz.
  • Ügyfeleink kérésére az ajtók különféle zárrendszerekkel és kiegészítőkkel is felszerelhetőek, hogy teljes mértékben biztonságban tud családodat és vagyontárgyaidat.

Nálunk minden ízléshez és berendezési stílushoz találni fehér ajtómodelleket. Egyszerű üvegezett ajtók, rejtett vagy normál kerettel, csuklós nyitással vagy betörésgátlóval és így tovább. Ha még nem sikerült eldöntened, hogy milyen ajtó illik otthonodhoz, mindenben állunk a rendelkezésedre, hogy egyszerű legyen mind a döntés mind a kivitelezés folyamata.

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás