Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

A fa beltéri ajtó, a festett fa beltéri ajtó előnyei

A fa beltéri ajtó, a festett fa beltéri ajtó előnyei

Ha beltéri ajtóról van szó, igen sokan választják a fa beltéri ajtót, azon belül is a festett fa beltéri ajtót, hiszen ez a lakás stílusához igazítható. Ismerje meg, milyen előnyei vannak e terméknek, és hogyan zajlik a felületkezelés és festés folyamata újszilvási üzemünkben!

A természetességet hozza az otthonokba a fa beltéri ajtó

Amikor új ház építésére vagy a meglévő otthon felújítására kerül sor, akkor minden ember azt szeretné, hogy az új lakásbelső az igényeinek megfelelő legyen. Sokan nem alkusznak meg a félmegoldásokkal, és olyan kivitelezésre törekszenek, amely hosszú távon is az érdekeiket és a nyugalmukat szolgálja.

Ez megjelenhet a szobák stílusának kialakításában, a bútorok elrendezésében, de akár a nyílászárók kiválasztásában is. A fa beltéri ajtók azért népszerűek, mert igazán erősek, tartósak, emellett viszont a természetességet és az eleganciát is megjelenítik.

Márpedig erre manapság igazán nagy szükség van! A kellemes összhatás kialakítása érdekében érdemes azonos alapanyagú elemeket választani, így jön szóba legtöbbször a faablak, valamint a hozzá illő fa beltéri ajtó.

Mivel a faajtók festhetőek, így igazán egyszerűen ki lehet alakítani egy olyan lakásbelsőt, amely harmonikus hangulatot áraszt: a nyílászárók színe könnyen összeegyeztethető a lakástextilek, bútorok színeivel.

Milyen fa beltéri ajtók közül lehet választani?

Amennyiben fa beltéri ajtót, illetve festett fa beltéri ajtót keres, többféle lehetőség közül is választhat. Vannak luc- és borovi fenyő ajtók is kínálatunkban, mindkettő kapható normál és prémium minőségben is.

A prémium minőségű fenyő beltéri ajtók válogatott egyenes szálú faanyagból készülnek, ez a felületkezelés, illetve festés után homogénebb felületet eredményez: ugyanakkor az áruk is magasabb.

A fa természetes anyag, így az erezetek, göcsök meglátszódnak az anyagon, ám a válogatott alapanyagok esetében ezek kevésbé szembetűnők.

A luc és borovi fenyő közti választás is lehet nehézkes. Korábbi cikkünkben már részletesen írtunk a magas minőséget képviselő borovi fenyő ajtókról, érdemes azt is elolvasni. Ezek a termékek erdeifenyőből készülnek. Az erdeifenyőnek magasabb a gyantatartalma, mint a lucfenyőnek, ami egyrészt előny, mert tartósabbá teszi a fát, ugyanakkor a felhasználás során nagyobb figyelmet igényel.

Mindkét fajta fenyőajtóhoz jár tok és zár, ám a kilincs kiválasztása a vásárló dolga. Hosszúcímes kilincsekkel tehető igazán elegánssá bármely felületkezelt vagy festett fa beltéri ajtó.

A luc beltéri ajtók között található tele, félig és mélyen üvegezett is, a borovi fa beltéri ajtóból jelenleg három modell áll rendelkezésre:

Kérje munkatársaink szakszerű segítségét a választásban!

A festett fa beltéri ajtó karbantartásának módja

A fa beltéri ajtók mindegyike újszilvási üzemünkben készül, így egyedi igények szerint tudjuk legyártani a kívánt modelleket. Kaphatók szabványméretben (75×210 cm), de szélesebb kivitelben is rendelhetők. Egy- és kétszárnyú fa beltéri ajtókat is készítünk.

A faajtók esetében felületkezelésre van szükség. Ehhez egy modern technológiát fejlesztettünk ki, amelynek következtében fa beltéri ajtók felülete bútorminőségű: esztétikus, szép látványt nyújtanak. A legprecízebb módon dolgozunk, elemenként külön-külön felület kezeljük termékeink alkatrészeit, így a takart helyekre is kerül felületkezelő anyag.

Kérhet festett fa beltéri ajtót is! Az egyes terméklapokon megtekintheti, milyen színek állnak rendelkezésre. Ne alkudjon meg félmegoldásokkal! Válasszon az otthona stílusához illeszkedő nyílászárót! A provence-i stílusú lakásokba erdőzöldet, a mediterrán házakba teak színűt ajánlunk.

A fa beltéri ajtó, illetve a festett fa beltéri ajtó karbantartásáról annyit kell tudni, hogy évente, kétévente szükséges a felületkezelés, ehhez az XGC 35 jelölésű ápoló terméket érdemes beszerezni. Amennyiben szükséges, színazonos festékkel kell átfesteni a felületet festett fenyőajtó esetén ott, ahol a kopás látszódik.

Mivel saját gyártású termékekről van szó, az egyéni igények figyelembevételével tudjuk elkészíteni a fa beltéri ajtókat. Mellettünk szól az is, hogy a lehető leghamarabb ki tudjuk szállítani a megrendelt árut otthonába. Magas minőség, gyorsaság és megbízhatóság jellemzi cégünket: az ország 34 pontján van üzletünk.

Látogasson meg minket, kérje eladóink segítségét a festett fa beltéri ajtó kiválasztásával kapcsolatban! Akár a borovi, akár a luc mellett dönt, akár tele, akár üvegezett verziót választ a hozzá illő kilinccsel, biztosan otthona ékessége lesz a tartós, jó minőségű fa beltéri ajtó!

 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás