Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

3 évvel ezelőtt vásároltam az Aranyablaknál. Azóta már ajánlottam a lányoméknak is, hogy ott vásároljanak. Az Ő lakásukban is kicserélték az összes ablakot és a bejárati ajtót is azóta. (Dunaújváros)

3 évvel ezelőtt vásároltam az Aranyablaknál műanyag ablakokat a lakásunkba. A megrendelési határidőre minden megérkezett, a beépítők pontosak voltak, tisztán és jól dolgoztak. Azóta már ajánlottam a lányoméknak is, hogy ott vásároljanak.
Az Ő lakásukban is kicserélték az összes ablakot és a bejárati ajtót is azóta. Bátran ajánlom az Aranyablakot az ismerőseimnek is.

Horváth Valéria
Dunaújváros, 2015. Augusztus 31.

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás