Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Tökéletes szigetelők a műanyag ablakok

Tökéletes szigetelők a műanyag ablakok

Egyre többen választják a műanyag ablakokat, mikor a nyílászárók cseréjére kerül sor. Ez nyilván nem véletlen, a műanyag ablakok számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, és nem is számítanak különösebben drágának. Sok régi házban vagy lakásban lehet találkozni még nagyon lestrapált, rossz minőségű fa ablakokkal. Jó néhányan ezeket cserélik műanyagra, a különbség pedig ég és föld. Nem magával a fa ablakkal van a probléma, az is lehet nagyon jó, de ezek a régiek gyakran rosszul zárnak, huzatosak, a hőszigetelést pedig hírből sem ismerik. Ezek után persze, hogy felüdülés egy műanyag ablak, ami egyébként kedvező tulajdonságai mellett még esztétikus is, és bárhová passzol.

Tökéletes illeszkedés, jó szigetelés

Az előbb említett problémákkal egy műanyag ablak esetében egészen biztosan nem fogunk találkozni. Ezek tökéletesen illeszkednek, és ez évek múlva is így marad, mert az anyag nem fog változni. Ma már a műanyag ablakok esetében alapvető, hogy hőszigeteltek legyenek, így a fűtésszámlán is sokat tudunk spórolni, ha ilyen ablakot választunk. A beépítés után ez azonnal észrevehető, ugyanis rögtön feltűnhet, hogy nem húz az ablak közelében a hideg, és persze a lakás is jóval hosszabb idő alatt hűl ki, ha nincs hely, ahol ki tud szökni a meleg. Sok esetben maga az üveg is hőszigetelt, ami tovább fokozza a hatást.

Esztétikailag is megállja a helyét

Egy műanyag ablak azon kívül, hogy nagyon praktikus, és sokat segít a hőszigetelésben, letisztult egyszerűsége miatt mindenhová passzol. Modern, rendezett külsőt kölcsönöz a háznak, de klasszikusabb megoldásra is van lehetőség. Nem kötelező fehér színben rendelni, szinte bármilyen ötlet megvalósítható. Persze műanyag ablakokból és különböző formájúak és méretűek állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami pontosan megfelel az elképzeléseinek. Ha minőségi műanyag ablakra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Széles kínálatunkban garantáltan megtalálja majd azt, amit keres!

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás