Aranyablak

Magyarország első, és egyetlen 34 üzlettel rendelkező nyílászáró gyártója.

Otthonfelújítási támogatás

Az otthonfelújítási támogatás az Aranyablaknál is működik!

 

Spóroljon 50%-ot a nyílászárók cseréjén is!

 

A 2021-ben induló otthonfelújítási támogatás névre keresztelt, legalább egy gyermeket nevelő családokat támogató program sokak számára lehet egy kitűnő lehetőség a lakhely megszépítésére, korszerűsítésére. A felújítási lehetőségekről, a jogosultság pontos feltételeiről, érdemes a hivatalos oldalakon tájékozódni, mielőtt bármibe is belekezdenénk!

A korszerűsítés, a lakás forgalmi értékének növelésére irányuló változtatások bizony gyakorta kézenfekvő lehetőségként veszik előre a régi, elavult nyílászárók cseréjét. Mivel az ajtók, ablakok és kiegészítőik gyártása és forgalmazása a szakterületünk, ezért most kifejezetten erre a részre összpontosítunk és felvázoljuk a támogatás igénybevételét biztosító termékeket, munkálatokat.

Milyen nyílászáróval kapcsolatos területei vannak a támogatásnak?

Mivel a kérelmek benyújtása és az elbírálás is a Magyar Államkincstárhoz köthető, ezért a legbiztosabb mindig a hivatalos felületekről tájékozódni. Emellett a közérthetőbb, gyakorlatias példákkal tűzdelt magyarázatokért érdemes nívós gazdasági portálokat, vagy tanácsadót felkeresni. Ezekből a szemléletes leírásokból az is világosabbá válhat, hogy az anyagköltség és a munkadíj 50-50%-os eloszlása miként befolyásolja a felvehető támogatás összegét, ami egyébként maximum 3 millió Forint.

A nyílászárókkal kapcsolatos kiadásiok következőképpen építhetők be a támogatási rendszerbe: a külső nyílászárók és a belső nyílászárók cseréje vagy felújítása is benne foglaltatik. Emellett mind a külső, mind a belső nyílászárók esetében elszámolhatjuk a redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelését vagy cseréjét, párkányok, küszöbök cseréjét vagy felújítását.

Épület modern fa, fém, műanyag nyílászárókkal

Nálunk az összes ilyen terméket megtalálod!

 

 

A modern fa, fém, műanyag nyílászárók széles választékát és az egyedi méretre, egyedi kérésre gyártott termékeket is megvásárolhatja az Aranyablaknál! Emellett számos olyan extrát, kiegészítőt is megtalálhat, melyek az alaptípusokat tehetik még személyre szabottabbá, biztonságosabbá, vagy épp egyszerűen esztétikusabbá! A hőszigetelési szempontból kiemelkedően hasznos redőnyöket, párkányokat, küszöböket többféle kivitelben is megtalálja nálunk!

 

Mikorra érdemes időzíteni a külső nyílászárócserét?

Ha kizárólag a nyílászárókat cserélné le, akkor természetesen bármikor megoldható a csere, akár télen is! Hiszen bizonyos esetekben az ajtó, ablak panelt nem is kell kicserélni, így ez pár óra alatt kevesebb kosz-piszok kíséretében is megoldható. Ha a keretet is cserélni kell, vagy az ablak-ajtórés bővítése is cél, akkor is körülbelül fél nap alatt megoldható a csere. Egy kis zajra mindig számítani kell, hiszen a szerelők például fúrógépeket is használnak, azonban ez szerencsére nem tart sokáig.

Ha teljeskörű felújítás a cél, és ennek részét képezi a nyílászárók cseréje, felújítása, akkor mindenképp a kőművesmunkákkal kell összehangolni az időzítést. Ha villanyszerelés és vakolás miatt egyébként is leverjük a falat, minden poros, piszkos, és könnyen hozzáférhetők az ablakrések, akkor ezek végefelé közeledve épp időszerű a nyílászárót is beállítani és rögzíteni a helyére. Ahogyan a redőny, különösen a beépített tokos redőny is ilyenkor kell, hogy előkerüljön.

Az esztétikai elemek és a beltéri ajtók csak a végén érkezzenek!

A párkányok és a küszöbök szintén sorra kerülhetnek, amikor már az aljzat és a burkolat is a helyére kerültek. A beltéri ajtók általában csak a munkálatok legvégén következnek, hogy addig egyrészt ne legyenek útban, másrészt ne sérülhessenek, koszolódjanak. Beltéri ajtók kiválasztásakor az online ajtótervező szolgáltatásunkat is figyelmébe ajánljuk!

Kérdése merül fel a termékeinkkel, vagy a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban? Szeretne még több műszaki információt? Vagy egyéni árajánlatot kérne be tőlünk? Állunk rendelkezésére 2021-ben is!

 


 

Fontos tudni!
Ugrás a további cikkekhez
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Ajánlatkérés Pályázatok Hírlevél felíratkozás